Hannenov Bed & Breakfast

Torkilstrup Huse 20, 4863 Eskilstrup

CVR nr. 38457519

Anette Jerris

61 77 73 99

anette.jerris@gmail.com

Per Hegelund

29 36 25 51

per.hegelund@gmail.com

Bed & breakfast

Hannenov Bed & Breakfast har to hyggelige, røgfrie værelser på 1. sal med egen indgang via altanen og med eget bad og toilet. P.g.a. beliggenheden på 1. sal er stedet ikke for gangbesværede.

 

Vestværelset med dobbeltseng og evt. ekstraopredning til børn har en stor sydvestvendt altan med spisebord og -stole samt liggestole, hvorfra I kan nyde udsigten over mark og skov i solen fra tidlig formiddag til solnedgang.

Vestværelset kan lejes separat eller sammen med østværelset, hvor der er opredning på sovesofa til to personer. Fra østværelset er der morgensol og udsigt til hestefoldene.

 

​Håndklæder, lagener, dyne- og hovedpudebetræk kan lejes hos os, men I er velkomne til selv at medbringe det (dobbeltsengslagen til vestværelset og enkeltsengslagener til opredninger).

 

Til vestværelset findes køleskab, el-kedel og brødrister samt nødvendigt service og bestik.

Der er Nescafé og tebreve til fri afbenyttelse.

Hvis I ønsker morgenmad, bestilles den ved bookingen, og står klar til jer på værelset (i køleskab m.v.), men I er også velkomne til selv at medbringe morgenmaden.

Hvis I vil have et par sandwiches med på en dagtur eller på et andet tidspunkt, eller har I brug for øl eller vand under opholdet, klarer vi også det.

Ankomsttidspunkt efter aftale og afrejse senest kl. 11.